Ugrás a tartalomhoz

 

Lucfenyő (Picea Abies (L.) H. Karst.) és kanadai hemlokfenyő (Tsuga Canadensis (L.) Carrière) toboz extraktumainak antioxidáns és antibakteriális hatása

  • Metaadatok
Tartalom: http://publicatio.uni-sopron.hu/2900/
Archívum: SOE Publicatio Repozitórium
Gyűjtemény: Állapot = Megjelent
Típus = Könyv része
Cím:
Lucfenyő (Picea Abies (L.) H. Karst.) és kanadai hemlokfenyő (Tsuga Canadensis (L.) Carrière) toboz extraktumainak antioxidáns és antibakteriális hatása
Létrehozó:
Visiné Rajczi, Eszter
Vršanská, Martina
Schlosserová, Nikola
Voberkova, Stanislava
Hofmann, Tamás
Kiadó:
Soproni Egyetem Kiadó
Dátum:
2023
Nyelv:
magyar
magyar
Típus:
Könyv része
NonPeerReviewed
Formátum:
text
Azonosító:
Visiné Rajczi, Eszter és Vršanská, Martina és Schlosserová, Nikola és Voberkova, Stanislava és Hofmann, Tamás (2023) Lucfenyő (Picea Abies (L.) H. Karst.) és kanadai hemlokfenyő (Tsuga Canadensis (L.) Carrière) toboz extraktumainak antioxidáns és antibakteriális hatása. In: Az Erdőmérnöki Kar Tudományos Kiadványa. Soproni Egyetem Kiadó, Sopron, pp. 264-268. ISBN 9789633344965
MTMT:34407397
Kapcsolat:
MTMT:34407397