Ugrás a tartalomhoz
Repozitóriumi közös kereső
OJS/OCS közös kereső
Egyéb források
in English
|
magyarul
Betűméret:
Súgó
Kereső
Címlap
Keresés
Archívumok
Súgó
Bejelentkezés
Belépés
Jelszó
Regisztráció
Kapcsolat
MTA KIK
MTA SZTAKI DSD
Gyűjtemény: Subject = T Technology / alkalmazott, műszaki tudományok: TX Home economics / háztartástan: TX642-TX840 Food sciences / élelmiszertudomány
Archívum:
REAL
Tárolt tételek száma:
126
Tételek
Nincs rendezés (gyors)
Legfrissebb legelöl
Név szerint rendezve
Szűkítés:
1
-
20
/
126
A BCAA táplálkozás-élettani hatásai, szerepe a sporttáplálkozásban és a klinikumban = Nutritional effects of BCAA, their role in sports nutrition and clinical practice
Tartalom
|
Metaadatok
Maszlag, Annamária; Mayer, Lívia; Fritz, Réka; Fritz, Péter
A complex study of obesity and cardiometabolic risk factors in the Hungarian-speaking population of the Carpathian Basin, with a focus on the Roma minority
Tartalom
|
Metaadatok
Kocsis, Éva; Feith, Helga Judit
A csomagolás és a tárolási körülmények hatása a szárított homoktövis gyümölcs érzékszervi jellemzőire
Tartalom
|
Metaadatok
Antal, Tamás; Nagy, János
A dietetikus szerepe a klinikai táplálás megvalósításában a legfrissebb szakmai irányelvek alapján
Tartalom
|
Metaadatok
Pálfi, Erzsébet; Molnár, Andrea; Kovács, Andrea; Havas, Anikó; Szűcs, Zsuzsanna
A frontoldali tápértékjelölések fogyasztói megítélése
Tartalom
|
Metaadatok
Tóth, Ildikó; Szakály, Zoltán
A jövő asztala – menza
Tartalom
|
Metaadatok
Góg, Angéla
A magyar élelmiszer-gazdaság fejlesztésének stratégiai dilemmái
Tartalom
|
Metaadatok
Kapronczai, István; Udovecz, Gábor
A Magyar Honvédség élelmezés-ellátásának modernizációs lehetőségei
Tartalom
|
Metaadatok
Répás, Zoltán; Bakos, Csaba Attila; Hajdú, Ferenc; Buzás-Bereczki, Orsolya; Győri, Zoltán
A new protocol for radio frequency heating of low-moisture, viscous sauces and its temperature uniformity optimisation
Tartalom
|
Metaadatok
Shi, H.J.; Li, X.B.; Yan, Z.M.
A palackozást követően történő mikrobiológiai vizsgálatok jelentősége
Tartalom
|
Metaadatok
Bene, Zsuzsanna
A polifenol tartalom csökkentési lehetőségei
Tartalom
|
Metaadatok
Bene, Zsuzsanna; Reisner, Tamás
A study on enhancement of red meat production and consumption estimation methods in Türkiye
Tartalom
|
Metaadatok
Özbek, F.Ş.
A szárított fodormenta tárolási tapasztalatai
Tartalom
|
Metaadatok
Antal, Tamás
A táplálkozástudomány aktuális kihívásai
Tartalom
|
Metaadatok
Rurik, Imre; Péter, Szabolcs; Bánáti, Diána
Aflatoxin M1 binding by probiotic bacterial cells and cell fractions
Tartalom
|
Metaadatok
Adácsi, Cintia; Kovács, Szilvia; Pusztahelyi, Tünde
Analysis of endogenous benzoic acid content in different jujube varieties, maturity stages, and processing types: Implications for the agri-food industry
Tartalom
|
Metaadatok
Zheng, X.D.; Pan, S.X.; Cao, N.; Yan, X.H.; Liu, X.M.; Tan, M.N.; Wu, M.Y.; Song, Y.
Anthocyanin based sensory pad for determination of chicken meat spoilage
Tartalom
|
Metaadatok
İpek, Y.; Ertekin, Ö.
Antibiotic resistance and biofilm forming abilities of Listeria monocytogenes and effect of subMIC concentration of white vinegar on these virulence factors
Tartalom
|
Metaadatok
Yüksel, D.; Şen, E.
Application of Dielectric Measurement for Monitoring the Efficiency of Enzymatic Processes
Tartalom
|
Metaadatok
Beszédes, Sándor; Dobozi, Réka; Lemmer, Balázs; Jákói, Zoltán Péter
Assessment of bacteriocin producing Enterococcus faecium HZ as adjunct culture to improve the aroma formation and antimicrobial activity in white-brined cheese
Tartalom
|
Metaadatok
Ozturkoglu-Budak, S.; Arkadaş, M.; Yıldırım, Z.; Avşar, Y.K.
Nincs rendezés (gyors)
Legfrissebb legelöl
Név szerint rendezve
Szűkítés:
1
-
20
/
126