Search
Login
Contacts
Bogyós gyümölcsök levének besűrítése kíméletes, membrán szeparációs eljárással = Berry juice concentration with mild membrane separation technology |
Content: | http://real-phd.mtak.hu/659/ |
---|---|
Archive: | REAL-PhD |
Set: |
Status = Defended
Subject = T Technology / alkalmazott, műszaki tudományok: TP Chemical technology / vegyipar, vegyészeti technológia Type = Thesis University = Pannon Egyetem |
Title: |
Bogyós gyümölcsök levének besűrítése kíméletes, membrán szeparációs eljárással = Berry juice concentration with mild membrane separation technology
|
Creator: |
Boór, András
|
Publisher: |
Pannon Egyetem
|
Date: |
2018
|
Subject: |
TP Chemical technology / vegyipar, vegyészeti technológia
|
Language: |
Hungarian
|
Type: |
Thesis
NonPeerReviewed
|
Format: |
text
|
Identifier: |
Boór, András (2018) Bogyós gyümölcsök levének besűrítése kíméletes, membrán szeparációs eljárással = Berry juice concentration with mild membrane separation technology. PhD thesis, Pannon Egyetem.
|
Relation: |
MTMT:3351701; doi:10.18136/PE.2017.656
|