Tartalom: |
http://hdl.handle.net/10832/2783 |
Archívum: |
HUVETA |
Gyűjtemény: |
Magyar Állatorvosok Lapja
2016
|
Cím: |
A hőstressz káros hatása a brojler antioxidáns státuszára és ezen hatás csökkentése takarmányozással I. rész A hőstressz és az antioxidáns védelmi rendszer Irodalmi áttekintés
The adverse effects of heat stress on the antioxidant status of broiler and redu cing these effects with nutritional tools Part 1 The heat stress and the antioxidant defence system Review
|
Létrehozó: |
Horváth, Márta
Asbóth, Georgina
Gálné Remenyik, Judit
Babinszky, László
|
Kiadó: |
Magyar Állatorvosok Lapja
|
Dátum: |
2021-03-24T11:22:16Z
2021-03-24T11:22:16Z
2016-08
|
Tartalmi leírás: |
|
Nyelv: |
magyar
|
Típus: |
Article
|
Azonosító: |
Magyar Állatorvosok Lapja 138(8),471-481. (2016)
|