Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Betűméret: Súgó
A fermentációs citromsav-előállítás vizsgálata szacharóz alapon Aspergillus nigerrel |
Tartalom: | https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/5813/ |
---|---|
Archívum: | SZTE Doktori Értekezések Repozitórium |
Gyűjtemény: |
Állapot = Kéziratban
Tudományterületek = Természettudományok: Kémiai tudományok Típus = Disszertáció |
Cím: |
A fermentációs citromsav-előállítás vizsgálata szacharóz alapon Aspergillus nigerrel
|
Létrehozó: |
Berger Ferenc
|
Dátum: |
1989
|
Téma: |
01. Természettudományok
01.04. Kémiai tudományok
|
Nyelv: |
magyar
magyar
|
Típus: |
Disszertáció
NonPeerReviewed
|
Formátum: |
application/pdf
|
Azonosító: |
https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/5813/1/1989_berger_ferenc.pdf
Berger Ferenc
A fermentációs citromsav-előállítás vizsgálata szacharóz alapon Aspergillus nigerrel.
[Disszertáció] (Kéziratban)
|
Kapcsolat: |
https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/5813/
|