Ugrás a tartalomhoz

 

A fermentációs citromsav-előállítás vizsgálata szacharóz alapon Aspergillus nigerrel

  • Metaadatok
Tartalom: https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/5813/
Archívum: SZTE Doktori Értekezések Repozitórium
Gyűjtemény: Állapot = Kéziratban
Tudományterületek = Természettudományok: Kémiai tudományok
Típus = Disszertáció
Cím:
A fermentációs citromsav-előállítás vizsgálata szacharóz alapon Aspergillus nigerrel
Létrehozó:
Berger Ferenc
Dátum:
1989
Téma:
01. Természettudományok
01.04. Kémiai tudományok
Nyelv:
magyar
magyar
Típus:
Disszertáció
NonPeerReviewed
Formátum:
application/pdf
Azonosító:
https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/5813/1/1989_berger_ferenc.pdf
Berger Ferenc A fermentációs citromsav-előállítás vizsgálata szacharóz alapon Aspergillus nigerrel. [Disszertáció] (Kéziratban)
Kapcsolat:
https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/5813/