Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Betűméret: Súgó
A jódellátottság növelésének lehetőségei Magyarországon |
Tartalom: | http://phd.lib.uni-corvinus.hu/261/ |
---|---|
Archívum: | Corvinus Doktori disszertációk archívum |
Gyűjtemény: |
Állapot = Nem publikált
Témakör = Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet Témakör = Kémia Típus = Disszertáció |
Cím: |
A jódellátottság növelésének lehetőségei Magyarországon
|
Létrehozó: |
Puskás, Áron
|
Dátum: |
2007
|
Téma: |
Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Kémia
|
Tartalmi leírás: | |
Típus: |
Értekezés/disszertáció
NonPeerReviewed
|
Formátum: |
application/pdf
application/pdf
application/pdf
|
Azonosító: |
Puskás, Áron (2007) A jódellátottság növelésének lehetőségei Magyarországon. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Tájépítészet és Döntéstámogató Rendszerek Doktori Iskola.
|
Kapcsolat: |