Search
Login
Contacts
A cukorrépa- és a szentjánoskenyér rostok mint funkcionális adalékok az étkezésben : [absztrakt] |
Content: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/82912/ |
---|---|
Archive: | SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium |
Set: |
Szakterület = 01. Természettudományok
Szakterület = 01. Természettudományok: 01.04. Kémiai tudományok Tipus = Konferencia vagy workshop anyag |
Title: |
A cukorrépa- és a szentjánoskenyér rostok mint funkcionális adalékok az
étkezésben : [absztrakt]
|
Creator: |
Holpert Csilla
|
Date: |
2018
|
Subject: |
01. Természettudományok
01.04. Kémiai tudományok
|
Language: |
Hungarian
Hungarian
|
Type: |
Konferencia vagy workshop anyag
NonPeerReviewed
|
Format: |
part
|
Identifier: |
Holpert Csilla: A cukorrépa- és a szentjánoskenyér rostok mint funkcionális adalékok az étkezésben : [absztrakt].
|
Relation: |