Search
Login
Contacts
Az egri bikavér minőségfejlesztésének lehetőségei |
Content: | http://phd.lib.uni-corvinus.hu/463/ |
---|---|
Archive: | Corvinus Doktori disszertációk archívum |
Set: |
Állapot = Nem publikált
Témakör = Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet Témakör = Kémia Témakör = Mezőgazdaság Típus = Disszertáció |
Title: |
Az egri bikavér minőségfejlesztésének lehetőségei
|
Creator: |
Gál, Lajos
|
Date: |
2006
|
Subject: |
Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Mezőgazdaság
Kémia
|
Type: |
Értekezés/disszertáció
NonPeerReviewed
|
Format: |
application/pdf
application/pdf
application/pdf
|
Identifier: |
Gál, Lajos (2006) Az egri bikavér minőségfejlesztésének lehetőségei. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
|
Relation: |