Ugrás a tartalomhoz

 

Az egri bikavér minőségfejlesztésének lehetőségei

  • Metadata
Content: http://phd.lib.uni-corvinus.hu/463/
Archive: Corvinus Doktori disszertációk archívum
Set: Állapot = Nem publikált
Témakör = Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Témakör = Kémia
Témakör = Mezőgazdaság
Típus = Disszertáció
Title:
Az egri bikavér minőségfejlesztésének lehetőségei
Creator:
Gál, Lajos
Date:
2006
Subject:
Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Mezőgazdaság
Kémia
Type:
Értekezés/disszertáció
NonPeerReviewed
Format:
application/pdf
application/pdf
application/pdf
Identifier:
Gál, Lajos (2006) Az egri bikavér minőségfejlesztésének lehetőségei. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
Relation: