Search
Login
Contacts
Borászati termékek alternatív hasznosítása membrántechnika segítségével |
Content: | http://phd.lib.uni-corvinus.hu/29/ |
---|---|
Archive: | Corvinus Doktori disszertációk archívum |
Set: |
Állapot = Nem publikált
Témakör = Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet Típus = Disszertáció |
Title: |
Borászati termékek alternatív hasznosítása membrántechnika segítségével
|
Creator: |
Kiss, István
|
Date: |
2007-04-04
|
Subject: |
Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
|
Type: |
Értekezés/disszertáció
NonPeerReviewed
|
Format: |
application/pdf
|
Identifier: |
Kiss, István (2007) Borászati termékek alternatív hasznosítása membrántechnika segítségével. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
|
Relation: |