Search
Login
Contacts
A jódellátottság növelésének lehetőségei Magyarországon |
Content: | http://phd.lib.uni-corvinus.hu/261/ |
---|---|
Archive: | Corvinus Doktori disszertációk archívum |
Set: |
Állapot = Nem publikált
Témakör = Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet Témakör = Kémia Típus = Disszertáció |
Title: |
A jódellátottság növelésének lehetőségei Magyarországon
|
Creator: |
Puskás, Áron
|
Date: |
2007
|
Subject: |
Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Kémia
|
Description: | |
Type: |
Értekezés/disszertáció
NonPeerReviewed
|
Format: |
application/pdf
application/pdf
application/pdf
|
Identifier: |
Puskás, Áron (2007) A jódellátottság növelésének lehetőségei Magyarországon. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Tájépítészet és Döntéstámogató Rendszerek Doktori Iskola.
|
Relation: |