Ugrás a tartalomhoz

 

A jódellátottság növelésének lehetőségei Magyarországon

  • Metadata
Content: http://phd.lib.uni-corvinus.hu/261/
Archive: Corvinus Doktori disszertációk archívum
Set: Állapot = Nem publikált
Témakör = Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Témakör = Kémia
Típus = Disszertáció
Title:
A jódellátottság növelésének lehetőségei Magyarországon
Creator:
Puskás, Áron
Date:
2007
Subject:
Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Kémia
Description:
Type:
Értekezés/disszertáció
NonPeerReviewed
Format:
application/pdf
application/pdf
application/pdf
Identifier:
Puskás, Áron (2007) A jódellátottság növelésének lehetőségei Magyarországon. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Tájépítészet és Döntéstámogató Rendszerek Doktori Iskola.
Relation: