Ugrás a tartalomhoz

 

Szójatartalmú élelmiszerekben előforduló glifozát toleráns szója szennyezés és a szervezetbe kerülés kockázatának vizsgálata PCR módszerrel

  • Metadata
Content: http://phd.lib.uni-corvinus.hu/381/
Archive: Corvinus Doktori disszertációk archívum
Set: Állapot = Nem publikált
Témakör = Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Típus = Disszertáció
Title:
Szójatartalmú élelmiszerekben előforduló glifozát toleráns szója szennyezés és a szervezetbe kerülés kockázatának vizsgálata PCR módszerrel
Creator:
Ujhelyi, Gabriella
Date:
2009-07-03
Subject:
Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Type:
Értekezés/disszertáció
NonPeerReviewed
Format:
text/html
text/html
text/html
Identifier:
Ujhelyi, Gabriella (2009) Szójatartalmú élelmiszerekben előforduló glifozát toleráns szója szennyezés és a szervezetbe kerülés kockázatának vizsgálata PCR módszerrel. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
Relation: