Ugrás a tartalomhoz

A hőstressz káros hatása a brojler antioxidáns státuszára és ezen hatás csökkentése takarmányozással II. rész A hőstressz csökkentése takarmányozási módszerekkel Irodalmi áttekintés
The adverse effects of heat stress on the antioxidant status of broiler and redu cing these effects with nutritional tools Part II. Reducing the adverse effects of heat stress with nutritional tools Literature Review

  • Metadata
Content: http://hdl.handle.net/10832/2802
Archive: HUVETA
Set: Magyar Állatorvosok Lapja
2016
Title:
A hőstressz káros hatása a brojler antioxidáns státuszára és ezen hatás csökkentése takarmányozással II. rész A hőstressz csökkentése takarmányozási módszerekkel Irodalmi áttekintés
The adverse effects of heat stress on the antioxidant status of broiler and redu cing these effects with nutritional tools Part II. Reducing the adverse effects of heat stress with nutritional tools Literature Review
Creator:
Horváth, Márta
Asbóth, Georgina
Gálné Remenyik, Judit
Babinszky, László
Publisher:
Magyar Állatorvosok Lapja
Date:
2021-03-26T08:26:32Z
2021-03-26T08:26:32Z
2016-09
Description:
Language:
Hungarian
Type:
Article
Identifier:
Magyar Állatorvosok Lapja 138(9),559-564. (2016)