Search
Login
Contacts
Fagyasztott élelmiszer-emulziók stabilitásának vizsgálata = Investigation of the stability of frozen food emulsions |
Content: | http://phd.lib.uni-corvinus.hu/838/ |
---|---|
Archive: | Corvinus Doktori disszertációk archívum |
Set: |
Állapot = Nem publikált
Témakör = Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet Típus = Disszertáció |
Title: |
Fagyasztott élelmiszer-emulziók stabilitásának vizsgálata = Investigation of the stability of frozen food emulsions
|
Creator: |
Zeke, Ildikó
|
Date: |
2015-05-20
|
Subject: |
Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
|
Description: | |
Type: |
Értekezés/disszertáció
NonPeerReviewed
|
Format: |
application/pdf
application/pdf
application/pdf
|
Identifier: |
Zeke, Ildikó (2015) Fagyasztott élelmiszer-emulziók stabilitásának vizsgálata = Investigation of the stability of frozen food emulsions. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2015016
|
Relation: |