Ugrás a tartalomhoz

 

Fagyasztott élelmiszer-emulziók stabilitásának vizsgálata = Investigation of the stability of frozen food emulsions

  • Metadata
Content: http://phd.lib.uni-corvinus.hu/838/
Archive: Corvinus Doktori disszertációk archívum
Set: Állapot = Nem publikált
Témakör = Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Típus = Disszertáció
Title:
Fagyasztott élelmiszer-emulziók stabilitásának vizsgálata = Investigation of the stability of frozen food emulsions
Creator:
Zeke, Ildikó
Date:
2015-05-20
Subject:
Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Description:
Type:
Értekezés/disszertáció
NonPeerReviewed
Format:
application/pdf
application/pdf
application/pdf
Identifier:
Zeke, Ildikó (2015) Fagyasztott élelmiszer-emulziók stabilitásának vizsgálata = Investigation of the stability of frozen food emulsions. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2015016
Relation: