Ugrás a tartalomhoz

 

Innovation in swine nutrition research: past, present and future

  • Metadata
Content: https://press.mater.uni-mate.hu/96/
Archive: MATER Press - Egyetemi Kiadványok
Set: ['viewname_eprint_status' not defined] = Megjelent
Szakterület = S Mezőgazdaság: SF Állattenyésztés
['viewname_eprint_types' not defined] = Könyvrészlet
Title:
Innovation in swine nutrition research: past, present and future
Creator:
Babinszky, László
Contributor:
Halas, Veronika
Tóthi, Róbert
Publisher:
MATE Press
Date:
2022
Subject:
SF Állattenyésztés
Description:
Language:
English
Type:
Könyvrészlet
PeerReviewed
Format:
text
Identifier:
https://press.mater.uni-mate.hu/96/1/11-33.pdf
Babinszky, László (2022) Innovation in swine nutrition research: past, present and future. In: Halas, Veronika és Tóthi, Róbert (Szerk.) 20th International Symposium on Animal Nutrition, 29 September, 2022 Kaposvár, Hungary : Proceedings. MATE Press, Gödöllő. 127 p. pp. 11-33. ISBN 978-963-623-031-9
10.54597/mate.0044
Relation:
https://press.mater.uni-mate.hu/96/
https://doi.org/10.54597/mate.0044
10.54597/mate.0044
Creator:
cc_by_nc_nd_4