Ugrás a tartalomhoz

Bor, gasztronómia, kultúra – Értékteremtő tudomány

  • Metadata
Content: http://real-eod.mtak.hu/16426/
Archive: REAL-EOD
Set: Status = Published
Subject = S Agriculture / mezőgazdaság: S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában
Subject = H Social Sciences / társadalomtudományok: HB Economic Theory / közgazdaságtudomány: HB4 Dynamics of the economy / gazdasági folyamatok
Subject = H Social Sciences / társadalomtudományok: H Social Sciences (General) / társadalomtudomány általában
Type = Book
Title:
Bor, gasztronómia, kultúra – Értékteremtő tudomány
Contributor:
Fata, Ildikó
Kissné Budai, Rita
Publisher:
Tomori Pál Főiskola
Date:
2020
Subject:
H Social Sciences (General) / társadalomtudomány általában
HB4 Dynamics of the economy / gazdasági folyamatok
S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában
Language:
Hungarian
Type:
Book
PeerReviewed
Format:
text
Identifier:
Fata, Ildikó and Kissné Budai, Rita, eds. (2020) Bor, gasztronómia, kultúra – Értékteremtő tudomány. Tudományos mozaik (18). Tomori Pál Főiskola, Budapest. ISBN 978-615-80727-6-2
Relation: