Ugrás a tartalomhoz

 

"Viróma" szörp magnéziumtartalmának közelítő meghatározása

  • Metadata
Content: http://acta.bibl.u-szeged.hu/81141/
Archive: SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
Set: Szakterület = 02. Műszaki és technológiai tudományok: 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák: 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Szakterület = 02. Műszaki és technológiai tudományok: 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
Szakterület = 02. Műszaki és technológiai tudományok
Title:
"Viróma" szörp magnéziumtartalmának közelítő meghatározása
Creator:
Sarudi Imre
Publisher:
Lapkiadó Vállalat
Date:
1966
Subject:
02. Műszaki és technológiai tudományok
02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Description:
Language:
Hungarian
Hungarian
English
German
Russian
Type:
Cikk, tanulmány, mű
NonPeerReviewed
Format:
part
Identifier:
Sarudi Imre: "Viróma" szörp magnéziumtartalmának közelítő meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1. pp. 35-36. (1966)
Relation: