Search
Login
Contacts
"Viróma" szörp magnéziumtartalmának közelítő meghatározása |
Content: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81141/ |
---|---|
Archive: | SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium |
Set: |
Szakterület = 02. Műszaki és technológiai tudományok: 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák: 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Szakterület = 02. Műszaki és technológiai tudományok: 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák Szakterület = 02. Műszaki és technológiai tudományok |
Title: |
"Viróma" szörp magnéziumtartalmának közelítő meghatározása
|
Creator: |
Sarudi Imre
|
Publisher: |
Lapkiadó Vállalat
|
Date: |
1966
|
Subject: |
02. Műszaki és technológiai tudományok
02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02.10.02. Élelmiszer és italfélék
|
Description: | |
Language: |
Hungarian
Hungarian
English
German
Russian
|
Type: |
Cikk, tanulmány, mű
NonPeerReviewed
|
Format: |
part
|
Identifier: |
Sarudi Imre: "Viróma" szörp magnéziumtartalmának közelítő meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1. pp. 35-36. (1966)
|
Relation: |