Ugrás a tartalomhoz

Az ipar 4.0 és a digitalizáció legjobb gyakorlatai a hazai élelmiszergazdaságban

  • Metaadatok
Tartalom: http://unipub.lib.uni-corvinus.hu/5706/
Archívum: Corvinus Kutatások
Gyűjtemény: Status = Published
Subject = Management, business policy, business strategy
Subject = Food economy
Subject = Logistics, production management
Type = Article
Cím:
Az ipar 4.0 és a digitalizáció legjobb gyakorlatai a hazai élelmiszergazdaságban
Létrehozó:
Nagy, Judit
Jámbor, Zsófia
Freund, Anna
Kiadó:
Corvinus University of Budapest
Dátum:
2020-06
Téma:
Food economy
Logistics, production management
Management, business policy, business strategy
Tartalmi leírás:
Nyelv:
magyar
magyar
Típus:
Article
PeerReviewed
Formátum:
application/pdf
Azonosító:
Nagy, Judit ORCID: https://orcid.org/0000-0001-8275-1550 <https://orcid.org/0000-0001-8275-1550>, Jámbor, Zsófia ORCID: https://orcid.org/0000-0002-8070-9962 <https://orcid.org/0000-0002-8070-9962> and Freund, Anna ORCID: https://orcid.org/0000-0001-7854-1972 <https://orcid.org/0000-0001-7854-1972> (2020) Az ipar 4.0 és a digitalizáció legjobb gyakorlatai a hazai élelmiszergazdaságban. Vezetéstudomány - Budapest Management Review, 51 (6). pp. 5-16. DOI https://doi.org/10.14267/VEZTUD.2020.06.02
Kapcsolat:
https://doi.org/10.14267/VEZTUD.2020.06.02
https://doi.org/10.14267/VEZTUD.2020.06.02