Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Betűméret: Súgó
Az ipar 4.0 és a digitalizáció legjobb gyakorlatai a hazai élelmiszergazdaságban |
Tartalom: | http://unipub.lib.uni-corvinus.hu/5706/ |
---|---|
Archívum: | Corvinus Kutatások |
Gyűjtemény: |
Status = Published
Subject = Management, business policy, business strategy Subject = Food economy Subject = Logistics, production management Type = Article |
Cím: |
Az ipar 4.0 és a digitalizáció legjobb gyakorlatai a hazai élelmiszergazdaságban
|
Létrehozó: |
Nagy, Judit
Jámbor, Zsófia
Freund, Anna
|
Kiadó: |
Corvinus University of Budapest
|
Dátum: |
2020-06
|
Téma: |
Food economy
Logistics, production management
Management, business policy, business strategy
|
Tartalmi leírás: | |
Nyelv: |
magyar
magyar
|
Típus: |
Article
PeerReviewed
|
Formátum: |
application/pdf
|
Azonosító: |
Nagy, Judit ORCID: https://orcid.org/0000-0001-8275-1550 <https://orcid.org/0000-0001-8275-1550>, Jámbor, Zsófia ORCID: https://orcid.org/0000-0002-8070-9962 <https://orcid.org/0000-0002-8070-9962> and Freund, Anna ORCID: https://orcid.org/0000-0001-7854-1972 <https://orcid.org/0000-0001-7854-1972> (2020) Az ipar 4.0 és a digitalizáció legjobb gyakorlatai a hazai élelmiszergazdaságban. Vezetéstudomány - Budapest Management Review, 51 (6). pp. 5-16. DOI https://doi.org/10.14267/VEZTUD.2020.06.02
|
Kapcsolat: |
https://doi.org/10.14267/VEZTUD.2020.06.02
https://doi.org/10.14267/VEZTUD.2020.06.02
|