Ugrás a tartalomhoz
Repozitóriumi közös kereső
OJS/OCS közös kereső
Egyéb források
in English
|
magyarul
Betűméret:
Súgó
Kereső
Címlap
Keresés
Archívumok
Súgó
Bejelentkezés
Belépés
Jelszó
Regisztráció
Kapcsolat
MTA KIK
MTA SZTAKI DSD
Gyűjtemény: Tudományterület = agrártudományok: élelmiszertudományok
Archívum:
SOE Doktori Repozitórium
Tárolt tételek száma:
4
Tételek
Nincs rendezés (gyors)
Legfrissebb legelöl
Név szerint rendezve
Szűkítés:
1
-
4
/
4
A sous-vide cook&chill élelmiszertartósítási rendszer mikrobiológiai minőségének javítása
Tartalom
|
Metaadatok
Vajda, Katalin
A termelői nyers tehéntej közvetlen értékesítésének gyakorlata és a minőség értékelése
Tartalom
|
Metaadatok
Jancsó, András
Élelmiszerek mikrobiológiai stabilitásának növelése kíméletes hőkezeléssel (Sous-vide technológia)
Tartalom
|
Metaadatok
Szücs, Petra
Mikrohullámú kezelés hatása a Saccharomyces cerevisiae élettevékenységére, a szőlőmust erjedésére és a cellulózbontás folyamatára
Tartalom
|
Metaadatok
Kapcsándi, Viktória