Ugrás a tartalomhoz

 

A sous-vide cook&chill élelmiszertartósítási rendszer mikrobiológiai minőségének javítása

  • Metaadatok
Tartalom: http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/535/
Archívum: SOE Doktori Repozitórium
Gyűjtemény: Állapot = Kéziratban
Típus = Disszertáció
Tudományterület = agrártudományok: élelmiszertudományok
Cím:
A sous-vide cook&chill élelmiszertartósítási rendszer mikrobiológiai minőségének javítása
Létrehozó:
Vajda, Katalin
Dátum:
2015-12-11
Nyelv:
magyar
magyar
angol
magyar
magyar
Típus:
Disszertáció
NonPeerReviewed
Formátum:
application/pdf
application/pdf
application/pdf
application/pdf
Azonosító:
Vajda, Katalin (2015) A sous-vide cook&chill élelmiszertartósítási rendszer mikrobiológiai minőségének javítása. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
2980821
Kapcsolat:
2980821