Ugrás a tartalomhoz
Repository Common Search
OJS/OCS Common Search
Other Sources Search
in English |
magyarul
Font size:
Help
Search
Homepage
Search
Archives
Help
Login
Login
Password
Register
Contacts
MTA SZTAKI DSD
dict.sztaki.hu
Set: Tudományterület = agrártudományok: élelmiszertudományok
Archive:
SOE Doktori Repozitórium
Items in this set:
4
Items
No ordering (fast)
Newest first
Sorted by name
Filter:
1
-
4
/
4
A sous-vide cook&chill élelmiszertartósítási rendszer mikrobiológiai minőségének javítása
Content
|
Metadata
Vajda, Katalin
A termelői nyers tehéntej közvetlen értékesítésének gyakorlata és a minőség értékelése
Content
|
Metadata
Jancsó, András
Élelmiszerek mikrobiológiai stabilitásának növelése kíméletes hőkezeléssel (Sous-vide technológia)
Content
|
Metadata
Szücs, Petra
Mikrohullámú kezelés hatása a Saccharomyces cerevisiae élettevékenységére, a szőlőmust erjedésére és a cellulózbontás folyamatára
Content
|
Metadata
Kapcsándi, Viktória