Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
![]() |
Vízoldható antioxidánsok kéz a kézben: C-vitamin és Glutation |
Tartalom: | http://real-d.mtak.hu/927/ |
---|---|
Archívum: | REAL-d |
Gyűjtemény: |
Status = Unpublished
Subject = Q Science / természettudomány: QD Chemistry / kémia Type = Thesis |
Cím: |
Vízoldható antioxidánsok kéz a kézben: C-vitamin és Glutation
|
Létrehozó: |
Szarka, András
|
Dátum: |
2016-11-18
|
Téma: |
QD Chemistry / kémia
|
Nyelv: |
magyar
magyar
magyar
magyar
magyar
magyar
magyar
magyar
magyar
magyar
|
Típus: |
Thesis
NonPeerReviewed
|
Formátum: |
text
text
text
text
text
text
text
text
text
text
|
Azonosító: |
Szarka, András (2016) Vízoldható antioxidánsok kéz a kézben: C-vitamin és Glutation. Doctor of the Hung. Acad. of Sci. thesis, Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem.
|
Kapcsolat: |