Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Betűméret: Súgó
Szójatartalmú élelmiszerekben előforduló glifozát toleráns szója szennyezés és a szervezetbe kerülés kockázatának vizsgálata PCR módszerrel |
Tartalom: | http://phd.lib.uni-corvinus.hu/381/ |
---|---|
Archívum: | Corvinus Doktori disszertációk archívum |
Gyűjtemény: |
Állapot = Nem publikált
Témakör = Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet Típus = Disszertáció |
Cím: |
Szójatartalmú élelmiszerekben előforduló glifozát toleráns szója szennyezés és a szervezetbe kerülés kockázatának vizsgálata PCR módszerrel
|
Létrehozó: |
Ujhelyi, Gabriella
|
Dátum: |
2009-07-03
|
Téma: |
Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
|
Típus: |
Értekezés/disszertáció
NonPeerReviewed
|
Formátum: |
text/html
text/html
text/html
|
Azonosító: |
Ujhelyi, Gabriella (2009) Szójatartalmú élelmiszerekben előforduló glifozát toleráns szója szennyezés és a szervezetbe kerülés kockázatának vizsgálata PCR módszerrel. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
|
Kapcsolat: |