Ugrás a tartalomhoz

 

Szójatartalmú élelmiszerekben előforduló glifozát toleráns szója szennyezés és a szervezetbe kerülés kockázatának vizsgálata PCR módszerrel

  • Metaadatok
Tartalom: http://phd.lib.uni-corvinus.hu/381/
Archívum: Corvinus Doktori disszertációk archívum
Gyűjtemény: Állapot = Nem publikált
Témakör = Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Típus = Disszertáció
Cím:
Szójatartalmú élelmiszerekben előforduló glifozát toleráns szója szennyezés és a szervezetbe kerülés kockázatának vizsgálata PCR módszerrel
Létrehozó:
Ujhelyi, Gabriella
Dátum:
2009-07-03
Téma:
Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Típus:
Értekezés/disszertáció
NonPeerReviewed
Formátum:
text/html
text/html
text/html
Azonosító:
Ujhelyi, Gabriella (2009) Szójatartalmú élelmiszerekben előforduló glifozát toleráns szója szennyezés és a szervezetbe kerülés kockázatának vizsgálata PCR módszerrel. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
Kapcsolat: