Ugrás a tartalomhoz

Total anthocyanine content and antioxidant density of some Hungarian sour cherry varieties

  • Metaadatok
Tartalom: https://ojs.lib.unideb.hu/IJHS/article/view/589
Archívum: IJHS
Gyűjtemény: Articles
Cím:
Total anthocyanine content and antioxidant density of some Hungarian sour cherry varieties
Létrehozó:
Veres, Zs.
Holb, I. J.
Nyéki, J.
Szabó, Z.
Fári, M. G.
Kiadó:
University of Debrecen
Dátum:
2005-05-18
Téma:
sour cherry
nutrient density
antioxidant density
anthocyanine
Hungary
Tartalmi leírás:
Nyelv:
angol
Típus:
info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Formátum:
application/pdf
Azonosító:
https://ojs.lib.unideb.hu/IJHS/article/view/589
10.31421/IJHS/11/2/589
Forrás:
International Journal of Horticultural Science; Vol 11 No 2 (2005); 109-111.
1585-0404
10.31421/IJHS/11/2
Kapcsolat:
https://ojs.lib.unideb.hu/IJHS/article/view/589/588
Létrehozó:
Copyright (c) 2018 International Journal of Horticultural Science
https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/