Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Betűméret: Súgó
Total anthocyanine content and antioxidant density of some Hungarian sour cherry varieties |
Tartalom: | https://ojs.lib.unideb.hu/IJHS/article/view/589 |
---|---|
Archívum: | IJHS |
Gyűjtemény: | Articles |
Cím: |
Total anthocyanine content and antioxidant density of some Hungarian sour cherry varieties
|
Létrehozó: |
Veres, Zs.
Holb, I. J.
Nyéki, J.
Szabó, Z.
Fári, M. G.
|
Kiadó: |
University of Debrecen
|
Dátum: |
2005-05-18
|
Téma: |
sour cherry
nutrient density
antioxidant density
anthocyanine
Hungary
|
Tartalmi leírás: | |
Nyelv: |
angol
|
Típus: |
info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
|
Formátum: |
application/pdf
|
Azonosító: |
https://ojs.lib.unideb.hu/IJHS/article/view/589
10.31421/IJHS/11/2/589
|
Forrás: |
International Journal of Horticultural Science; Vol 11 No 2 (2005); 109-111.
1585-0404
10.31421/IJHS/11/2
|
Kapcsolat: |
https://ojs.lib.unideb.hu/IJHS/article/view/589/588
|
Létrehozó: |
Copyright (c) 2018 International Journal of Horticultural Science
https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
|