Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Betűméret: Súgó
A sous-vide cook&chill élelmiszertartósítási rendszer mikrobiológiai minőségének javítása |
Tartalom: | http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/535/ |
---|---|
Archívum: | SOE Doktori Repozitórium |
Gyűjtemény: |
Állapot = Kéziratban
Típus = Disszertáció Tudományterület = agrártudományok: élelmiszertudományok |
Cím: |
A sous-vide cook&chill élelmiszertartósítási rendszer mikrobiológiai minőségének javítása
|
Létrehozó: |
Vajda, Katalin
|
Dátum: |
2015-12-11
|
Nyelv: |
magyar
magyar
angol
magyar
magyar
|
Típus: |
Disszertáció
NonPeerReviewed
|
Formátum: |
application/pdf
application/pdf
application/pdf
application/pdf
|
Azonosító: |
Vajda, Katalin (2015) A sous-vide cook&chill élelmiszertartósítási rendszer mikrobiológiai minőségének javítása. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
2980821
|
Kapcsolat: |
2980821
|