Ugrás a tartalomhoz

 

Innovation in swine nutrition research: past, present and future

  • Metaadatok
Tartalom: https://press.mater.uni-mate.hu/96/
Archívum: MATER Press - Egyetemi Kiadványok
Gyűjtemény: ['viewname_eprint_status' not defined] = Megjelent
Szakterület = S Mezőgazdaság: SF Állattenyésztés
['viewname_eprint_types' not defined] = Könyvrészlet
Cím:
Innovation in swine nutrition research: past, present and future
Létrehozó:
Babinszky, László
Közreműködő:
Halas, Veronika
Tóthi, Róbert
Kiadó:
MATE Press
Dátum:
2022
Téma:
SF Állattenyésztés
Tartalmi leírás:
Nyelv:
angol
Típus:
Könyvrészlet
PeerReviewed
Formátum:
text
Azonosító:
https://press.mater.uni-mate.hu/96/1/11-33.pdf
Babinszky, László (2022) Innovation in swine nutrition research: past, present and future. In: Halas, Veronika és Tóthi, Róbert (Szerk.) 20th International Symposium on Animal Nutrition, 29 September, 2022 Kaposvár, Hungary : Proceedings. MATE Press, Gödöllő. 127 p. pp. 11-33. ISBN 978-963-623-031-9
10.54597/mate.0044
Kapcsolat:
https://press.mater.uni-mate.hu/96/
https://doi.org/10.54597/mate.0044
10.54597/mate.0044
Létrehozó:
cc_by_nc_nd_4