Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Betűméret: Súgó
Innovation in swine nutrition research: past, present and future |
Tartalom: | https://press.mater.uni-mate.hu/96/ |
---|---|
Archívum: | MATER Press - Egyetemi Kiadványok |
Gyűjtemény: |
['viewname_eprint_status' not defined] = Megjelent
Szakterület = S Mezőgazdaság: SF Állattenyésztés ['viewname_eprint_types' not defined] = Könyvrészlet |
Cím: |
Innovation in swine nutrition research: past, present and future
|
Létrehozó: |
Babinszky, László
|
Közreműködő: |
Halas, Veronika
Tóthi, Róbert
|
Kiadó: |
MATE Press
|
Dátum: |
2022
|
Téma: |
SF Állattenyésztés
|
Tartalmi leírás: | |
Nyelv: |
angol
|
Típus: |
Könyvrészlet
PeerReviewed
|
Formátum: |
text
|
Azonosító: |
https://press.mater.uni-mate.hu/96/1/11-33.pdf
Babinszky, László (2022) Innovation in swine nutrition research: past, present and future. In: Halas, Veronika és Tóthi, Róbert (Szerk.) 20th International Symposium on Animal Nutrition, 29 September, 2022 Kaposvár, Hungary : Proceedings. MATE Press, Gödöllő. 127 p. pp. 11-33. ISBN 978-963-623-031-9
10.54597/mate.0044
|
Kapcsolat: |
https://press.mater.uni-mate.hu/96/
https://doi.org/10.54597/mate.0044
10.54597/mate.0044
|
Létrehozó: |
cc_by_nc_nd_4
|