Ugrás a tartalomhoz

Anthocyanin based sensory pad for determination of chicken meat spoilage

  • Metaadatok
Tartalom: https://real.mtak.hu/163228/
Archívum: REAL
Gyűjtemény: Status = Published
Subject = Q Science / természettudomány: QD Chemistry / kémia: QD01 Analytical chemistry / analitikai kémia
Type = Article
Subject = T Technology / alkalmazott, műszaki tudományok: TX Home economics / háztartástan: TX642-TX840 Food sciences / élelmiszertudomány
Cím:
Anthocyanin based sensory pad for determination of chicken meat spoilage
Létrehozó:
İpek, Y.
Ertekin, Ö.
Kiadó:
Akadémiai Kiadó
Dátum:
2023
Téma:
QD01 Analytical chemistry / analitikai kémia
TX642-TX840 Food sciences / élelmiszertudomány
Tartalmi leírás:
Nyelv:
angol
Típus:
Article
PeerReviewed
info:eu-repo/semantics/article
Formátum:
text
Azonosító:
https://real.mtak.hu/163228/1/1588-2535-article-p61.pdf
İpek, Y. and Ertekin, Ö. (2023) Anthocyanin based sensory pad for determination of chicken meat spoilage. ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE, 52 (1). pp. 61-72. ISSN 0139-3006
Kapcsolat:
https://real.mtak.hu/163228/
https://doi.org/10.1556/066.2022.00168
MTMT:33724782 10.1556/066.2022.00168