Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Betűméret: Súgó
Anthocyanin based sensory pad for determination of chicken meat spoilage |
Tartalom: | https://real.mtak.hu/163228/ |
---|---|
Archívum: | REAL |
Gyűjtemény: |
Status = Published
Subject = Q Science / természettudomány: QD Chemistry / kémia: QD01 Analytical chemistry / analitikai kémia Type = Article Subject = T Technology / alkalmazott, műszaki tudományok: TX Home economics / háztartástan: TX642-TX840 Food sciences / élelmiszertudomány |
Cím: |
Anthocyanin based sensory pad for determination of chicken meat spoilage
|
Létrehozó: |
İpek, Y.
Ertekin, Ö.
|
Kiadó: |
Akadémiai Kiadó
|
Dátum: |
2023
|
Téma: |
QD01 Analytical chemistry / analitikai kémia
TX642-TX840 Food sciences / élelmiszertudomány
|
Tartalmi leírás: | |
Nyelv: |
angol
|
Típus: |
Article
PeerReviewed
info:eu-repo/semantics/article
|
Formátum: |
text
|
Azonosító: |
https://real.mtak.hu/163228/1/1588-2535-article-p61.pdf
İpek, Y. and Ertekin, Ö. (2023) Anthocyanin based sensory pad for determination of chicken meat spoilage. ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE, 52 (1). pp. 61-72. ISSN 0139-3006
|
Kapcsolat: |
https://real.mtak.hu/163228/
https://doi.org/10.1556/066.2022.00168
MTMT:33724782 10.1556/066.2022.00168
|