Ugrás a tartalomhoz

 

Changes in Physical and Mechanical Properties of Dried Sweet Potatoes During Storage

  • Metaadatok
Tartalom: http://real.mtak.hu/168890/
Archívum: REAL
Gyűjtemény: Status = Published
Type = Conference or Workshop Item
Subject = T Technology / alkalmazott, műszaki tudományok: TX Home economics / háztartástan: TX642-TX840 Food sciences / élelmiszertudomány
Cím:
Changes in Physical and Mechanical Properties of Dried Sweet Potatoes During Storage
Létrehozó:
Antal, Tamás
Nagy, János
Dátum:
2022
Téma:
TX642-TX840 Food sciences / élelmiszertudomány
Tartalmi leírás:
Nyelv:
angol
Típus:
Conference or Workshop Item
NonPeerReviewed
info:eu-repo/semantics/conferenceObject
Formátum:
text
Azonosító:
Antal, Tamás and Nagy, János (2022) Changes in Physical and Mechanical Properties of Dried Sweet Potatoes During Storage. In: 8ᵗʰ International Scientific Conference on Advances in Mechanical Engineering (ISCAME 2022), 2022. 11. 10. - 2022. 11. 11., Debrecen (Hungary).
Kapcsolat:
https://konferencia.unideb.hu/en/iscame-former-conference-proceedings