Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Betűméret: Súgó
Changes in Physical and Mechanical Properties of Dried Sweet Potatoes During Storage |
Tartalom: | http://real.mtak.hu/168890/ |
---|---|
Archívum: | REAL |
Gyűjtemény: |
Status = Published
Type = Conference or Workshop Item Subject = T Technology / alkalmazott, műszaki tudományok: TX Home economics / háztartástan: TX642-TX840 Food sciences / élelmiszertudomány |
Cím: |
Changes in Physical and Mechanical Properties of Dried Sweet Potatoes During Storage
|
Létrehozó: |
Antal, Tamás
Nagy, János
|
Dátum: |
2022
|
Téma: |
TX642-TX840 Food sciences / élelmiszertudomány
|
Tartalmi leírás: | |
Nyelv: |
angol
|
Típus: |
Conference or Workshop Item
NonPeerReviewed
info:eu-repo/semantics/conferenceObject
|
Formátum: |
text
|
Azonosító: |
Antal, Tamás and Nagy, János (2022) Changes in Physical and Mechanical Properties of Dried Sweet Potatoes During Storage. In: 8ᵗʰ International Scientific Conference on Advances in Mechanical Engineering (ISCAME 2022), 2022. 11. 10. - 2022. 11. 11., Debrecen (Hungary).
|
Kapcsolat: |
https://konferencia.unideb.hu/en/iscame-former-conference-proceedings
|