Ugrás a tartalomhoz

 

"Viróma" szörp magnéziumtartalmának közelítő meghatározása

  • Metaadatok
Tartalom: http://acta.bibl.u-szeged.hu/81141/
Archívum: SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
Gyűjtemény: Szakterület = 02. Műszaki és technológiai tudományok: 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák: 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Szakterület = 02. Műszaki és technológiai tudományok: 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
Szakterület = 02. Műszaki és technológiai tudományok
Cím:
"Viróma" szörp magnéziumtartalmának közelítő meghatározása
Létrehozó:
Sarudi Imre
Kiadó:
Lapkiadó Vállalat
Dátum:
1966
Téma:
02. Műszaki és technológiai tudományok
02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Tartalmi leírás:
Nyelv:
magyar
magyar
angol
német
orosz
Típus:
Cikk, tanulmány, mű
NonPeerReviewed
Formátum:
part
Azonosító:
Sarudi Imre: "Viróma" szörp magnéziumtartalmának közelítő meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1. pp. 35-36. (1966)
Kapcsolat: