Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Betűméret: Súgó
"Viróma" szörp magnéziumtartalmának közelítő meghatározása |
Tartalom: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81141/ |
---|---|
Archívum: | SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium |
Gyűjtemény: |
Szakterület = 02. Műszaki és technológiai tudományok: 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák: 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Szakterület = 02. Műszaki és technológiai tudományok: 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák Szakterület = 02. Műszaki és technológiai tudományok |
Cím: |
"Viróma" szörp magnéziumtartalmának közelítő meghatározása
|
Létrehozó: |
Sarudi Imre
|
Kiadó: |
Lapkiadó Vállalat
|
Dátum: |
1966
|
Téma: |
02. Műszaki és technológiai tudományok
02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02.10.02. Élelmiszer és italfélék
|
Tartalmi leírás: | |
Nyelv: |
magyar
magyar
angol
német
orosz
|
Típus: |
Cikk, tanulmány, mű
NonPeerReviewed
|
Formátum: |
part
|
Azonosító: |
Sarudi Imre: "Viróma" szörp magnéziumtartalmának közelítő meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1. pp. 35-36. (1966)
|
Kapcsolat: |