Ugrás a tartalomhoz

 

A cukorrépa- és a szentjánoskenyér rostok mint funkcionális adalékok az étkezésben : [absztrakt]

  • Metaadatok
Tartalom: http://acta.bibl.u-szeged.hu/82912/
Archívum: SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
Gyűjtemény: Szakterület = 01. Természettudományok
Szakterület = 01. Természettudományok: 01.04. Kémiai tudományok
Tipus = Konferencia vagy workshop anyag
Cím:
A cukorrépa- és a szentjánoskenyér rostok mint funkcionális adalékok az étkezésben : [absztrakt]
Létrehozó:
Holpert Csilla
Dátum:
2018
Téma:
01. Természettudományok
01.04. Kémiai tudományok
Nyelv:
magyar
magyar
Típus:
Konferencia vagy workshop anyag
NonPeerReviewed
Formátum:
part
Azonosító:
Holpert Csilla: A cukorrépa- és a szentjánoskenyér rostok mint funkcionális adalékok az étkezésben : [absztrakt].
Kapcsolat: