Ugrás a tartalomhoz

 

Húsok és hústermékek fehérjéinek és biogén aminjainak változásai

  • Metaadatok
Tartalom: http://phd.lib.uni-corvinus.hu/475/
Archívum: Corvinus Doktori disszertációk archívum
Gyűjtemény: Állapot = Nem publikált
Témakör = Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Témakör = Kémia
Típus = Disszertáció
Cím:
Húsok és hústermékek fehérjéinek és biogén aminjainak változásai
Létrehozó:
Szerdahelyi, Emőke
Dátum:
2000
Téma:
Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Kémia
Típus:
Értekezés/disszertáció
NonPeerReviewed
Formátum:
application/pdf
application/pdf
application/pdf
Azonosító:
Szerdahelyi, Emőke (2000) Húsok és hústermékek fehérjéinek és biogén aminjainak változásai. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
Kapcsolat: