Ugrás a tartalomhoz
Repozitóriumi közös kereső
OJS/OCS közös kereső
Egyéb források
in English
|
magyarul
Betűméret:
Súgó
Kereső
Címlap
Keresés
Archívumok
Súgó
Bejelentkezés
Belépés
Jelszó
Regisztráció
Kapcsolat
MTA KIK
MTA SZTAKI DSD
Gyűjtemény: Témakör = Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Archívum:
Corvinus Doktori disszertációk archívum
Tárolt tételek száma:
116
Tételek
Nincs rendezés (gyors)
Legfrissebb legelöl
Név szerint rendezve
Szűkítés:
1
-
20
/
116
A fenolos érettség vizsgálata Syrah szőlőfajtán = Examination phenolic maturity of Syrah grape variety
Tartalom
|
Metaadatok
Villangó, Szabolcs
A fűszerpaprika élelmiszerbiztonsága mikrobiológiai szempontból = Food safety of paprika from microbiological aspects
Tartalom
|
Metaadatok
Korbász, Margit
A fűszerpaprika őrlemények érzékelt és mért színjellemzői
Tartalom
|
Metaadatok
Hovorkáné Horváth, Zsuzsa
A hazai tejtermékekből származó élesztőgombák jellemzése hagyományos és molekuláris módszerekkel
Tartalom
|
Metaadatok
Vasdinyei, Rita
A jódellátottság növelésének lehetőségei Magyarországon
Tartalom
|
Metaadatok
Puskás, Áron
A lactobacilluszok vizsgálata továbbfejlesztett kolorimetriás módszerrel = Investigation of lactic acid bacteria with developed colorimetric method
Tartalom
|
Metaadatok
Hegyi, Ferenc
A marhahús érésének vizsgálata, az érlelési technológia fejlesztése = Investigation of beef ageing, development of the ageing technology
Tartalom
|
Metaadatok
Vén, Csilla
A membránszeparáció szerepe a borok alkoholcsökkentésében és ipari alkoholok dehidratációjában = The role of membrane separation in alcohol removing of wines and in dehydration of industrial alcohols
Tartalom
|
Metaadatok
Takács, László
A redox-potenciál mérésen alapuló gyors mikrobiológiai módszer validálása és ipari alkalmazhatóságának vizsgálata
Tartalom
|
Metaadatok
Nádaskiné Szakmár, Katalin
A schizosaccharomyces pombe kénmetabolizmusának fiziológiai és molekuláris biológiai vizsgálata
Tartalom
|
Metaadatok
Simonics, Tibor
A selyemkóróméz kémiai vizsgálata és összehasonlítása az akácmézzel
Tartalom
|
Metaadatok
Kasperné Szél, Zsuzsanna
A tőketerhelés hatása a szőlőbogyó, a must és a bor összetételére [védés előtt]
Tartalom
|
Metaadatok
Leskó, Annamária
Adalékolási eljárással végrehajtott LC-ESI-MS vizsgálatok kifejlesztése és kritikai értékelése = Development and critical evaluation of LC-ESI-MS techniques based on spiking procedures
Tartalom
|
Metaadatok
Deák, Edit
Aktív anyagok szerepe a rozmaring ízesítésű napraforgó olajban = The role of active materials of rosemary in sunflower oil
Tartalom
|
Metaadatok
Somogyi, László
Analitikai módszerfejlesztés funkcionális élelmiszerek vízben oldódó vitamintartalmának vizsgálatára = Development of analytical methods for determination of water soluble vitamins of in functional food products
Tartalom
|
Metaadatok
Engel, Rita
Antioxidáns kapacitás meghatározása és ennek kialakításában szerepet játszó vegyületek vizsgálata bogyós gyümölcsök esetében = Characterization of the antioxidant capacity and determination of some antioxidant compounds in berry fruits
Tartalom
|
Metaadatok
Balogh, Emőke
Application of hyphenated analytical techniques in the investigation of selenium speciation of different plants = Kapcsolt analitikai rendszerek alkalmazása különböző növények szelén módosulat-analitikai vizsgálatára
Tartalom
|
Metaadatok
Németh, Anikó
Application of lipolytic enzymes of microbial origin as biocatalysts = Mikrobiális eredetű lipolitikus enzimek alkalmazása biokatalizátorként
Tartalom
|
Metaadatok
Hellner, Gabriella
Aril- és aralkil-metil ketonok sztereoszelektív redukciója élesztőkkel
Tartalom
|
Metaadatok
Erdélyi , Balázs
Aromaanyagok összehasonlító vizsgálata fajtaazonosítás céljából = Investigation of the aroma compounds aiming to identify species
Tartalom
|
Metaadatok
Mednyánszky, Zsuzsanna
Nincs rendezés (gyors)
Legfrissebb legelöl
Név szerint rendezve
Szűkítés:
1
-
20
/
116