Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Betűméret: Súgó
Fenntartható élelmiszer-fogyasztás? – Lehetőségek az ökológiai lábnyom csökkentésére a magyar lakosság körében (Sustainable food consumption? – Opportunities to reduce the ecological footprint of the Hungarian population) |
Tartalom: | http://unipub.lib.uni-corvinus.hu/1662/ |
---|---|
Archívum: | Corvinus Kutatások |
Gyűjtemény: |
Status = Published
Subject = Environmental economics Subject = Ecology Type = Article |
Cím: |
Fenntartható élelmiszer-fogyasztás? – Lehetőségek az ökológiai lábnyom csökkentésére a magyar lakosság körében (Sustainable food consumption? – Opportunities to reduce the
ecological footprint of the Hungarian population)
|
Létrehozó: |
Vetőné Mózner, Zsófia
|
Kiadó: |
Corvinus University of Budapest, School of Management
|
Dátum: |
2014-08
|
Téma: |
Ecology
Environmental economics
|
Tartalmi leírás: | |
Nyelv: |
magyar
magyar
|
Típus: |
Article
PeerReviewed
|
Formátum: |
application/pdf
|
Azonosító: |
Vetőné Mózner, Zsófia (2014) Fenntartható élelmiszer-fogyasztás? – Lehetőségek az ökológiai lábnyom csökkentésére a magyar lakosság körében (Sustainable food consumption? – Opportunities to reduce the ecological footprint of the Hungarian population). Vezetéstudomány - Budapest Management Review, 45 (7-8). pp. 2-14. DOI 10.14267/VEZTUD.2014.07.01
|
Kapcsolat: |
10.14267/VEZTUD.2014.07.01
|