Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Betűméret: Súgó
Fogyasztói értékpreferenciák a fenntartható élelmiszerpiacon = Consumer Value-preferences on a Sustainable Food Market |
Tartalom: | http://phd.lib.uni-corvinus.hu/1109/ |
---|---|
Archívum: | Corvinus Doktori disszertációk archívum |
Gyűjtemény: |
Állapot = Nem publikált
Témakör = Kereskedelem, Turizmus, Vendéglátás Témakör = Gazdasági fejlődés Típus = Disszertáció |
Cím: |
Fogyasztói értékpreferenciák a fenntartható élelmiszerpiacon
= Consumer Value-preferences on a Sustainable
Food Market
|
Létrehozó: |
Kuslits, Béla
|
Dátum: |
2021-03-12
|
Téma: |
Kereskedelem, Turizmus, Vendéglátás
Gazdasági fejlődés
|
Tartalmi leírás: | |
Nyelv: |
magyar
magyar
magyar
angol
magyar
|
Típus: |
Disszertáció
NonPeerReviewed
|
Formátum: |
application/pdf
application/pdf
application/pdf
application/pdf
|
Azonosító: |
Kuslits, Béla (2021) Fogyasztói értékpreferenciák a fenntartható élelmiszerpiacon = Consumer Value-preferences on a Sustainable Food Market. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Gazdálkodástani Doktori Iskola. DOI https://doi.org/10.14267/phd.2021010
|
Kapcsolat: |
https://doi.org/10.14267/phd.2021010
|