Ugrás a tartalomhoz
Repozitóriumi közös kereső
OJS/OCS közös kereső
Egyéb források
in English
|
magyarul
Betűméret:
Súgó
Kereső
Címlap
Keresés
Archívumok
Súgó
Bejelentkezés
Belépés
Jelszó
Regisztráció
Kapcsolat
MTA KIK
MTA SZTAKI DSD
Gyűjtemény: Subject = T Technology / alkalmazott, műszaki tudományok: TX Home economics / háztartástan: TX642-TX840 Food sciences / élelmiszertudomány
Archívum:
REAL
Tárolt tételek száma:
142
Tételek
Nincs rendezés (gyors)
Legfrissebb legelöl
Név szerint rendezve
Szűkítés:
1
-
20
/
142
A BCAA táplálkozás-élettani hatásai, szerepe a sporttáplálkozásban és a klinikumban = Nutritional effects of BCAA, their role in sports nutrition and clinical practice
Tartalom
|
Metaadatok
Maszlag, Annamária; Mayer, Lívia; Fritz, Réka; Fritz, Péter
A complex study of obesity and cardiometabolic risk factors in the Hungarian-speaking population of the Carpathian Basin, with a focus on the Roma minority
Tartalom
|
Metaadatok
Kocsis, Éva; Feith, Helga Judit
A COVID-19 hatása a bioélelmiszer-fogyasztásra Magyarországon
Tartalom
|
Metaadatok
Dávid, Ákos; Gombkötő, Csilla; Gombkötő, Nóra
A csomagolás és a tárolási körülmények hatása a szárított homoktövis gyümölcs érzékszervi jellemzőire
Tartalom
|
Metaadatok
Antal, Tamás; Nagy, János
A dietetikus szerepe a klinikai táplálás megvalósításában a legfrissebb szakmai irányelvek alapján
Tartalom
|
Metaadatok
Pálfi, Erzsébet; Molnár, Andrea; Kovács, Andrea; Havas, Anikó; Szűcs, Zsuzsanna
A frontoldali tápértékjelölések fogyasztói megítélése
Tartalom
|
Metaadatok
Tóth, Ildikó; Szakály, Zoltán
A hús és ezen belül a baromfihús fogyasztását és vásárlását befolyásoló főbb tényezők felmérése
Tartalom
|
Metaadatok
Szalai, Klaudia; Fehér, Helga; Tempfli, Károly
A jövő asztala – menza
Tartalom
|
Metaadatok
Góg, Angéla
A magyar élelmiszer-gazdaság fejlesztésének stratégiai dilemmái
Tartalom
|
Metaadatok
Kapronczai, István; Udovecz, Gábor
A magyar élelmiszeripari vállalkozások pénzügyi helyzetének fenntarthatósági szempontú vizsgálata 2017 és 2021 között
Tartalom
|
Metaadatok
Hegyi, Judit; Troján, Szabolcs; Kacz, Károly; Miklósné Varga, Anita; Szalka, Éva
A Magyar Honvédség élelmezés-ellátásának modernizációs lehetőségei
Tartalom
|
Metaadatok
Répás, Zoltán; Bakos, Csaba Attila; Hajdú, Ferenc; Buzás-Bereczki, Orsolya; Győri, Zoltán
A minőségi élelmiszer előállítás kockázatai a hígtrágya öntözés során
Tartalom
|
Metaadatok
Plutzer, Judit
A new protocol for radio frequency heating of low-moisture, viscous sauces and its temperature uniformity optimisation
Tartalom
|
Metaadatok
Shi, H.J.; Li, X.B.; Yan, Z.M.
A palackozást követően történő mikrobiológiai vizsgálatok jelentősége
Tartalom
|
Metaadatok
Bene, Zsuzsanna
A polifenol tartalom csökkentési lehetőségei
Tartalom
|
Metaadatok
Bene, Zsuzsanna; Reisner, Tamás
A rovarfogyasztás elfogadottsága és demográfiai összefüggései Magyarországon
Tartalom
|
Metaadatok
Szakos, Dávid; Izsó, Tekla; Satya Nugraha, Widya; Süth, Miklós; Kasza, Gyula
A study on enhancement of red meat production and consumption estimation methods in Türkiye
Tartalom
|
Metaadatok
Özbek, F.Ş.
A szárított fodormenta tárolási tapasztalatai
Tartalom
|
Metaadatok
Antal, Tamás
A táplálkozástudomány aktuális kihívásai
Tartalom
|
Metaadatok
Rurik, Imre; Péter, Szabolcs; Bánáti, Diána
Aflatoxin M1 binding by probiotic bacterial cells and cell fractions
Tartalom
|
Metaadatok
Adácsi, Cintia; Kovács, Szilvia; Pusztahelyi, Tünde
Nincs rendezés (gyors)
Legfrissebb legelöl
Név szerint rendezve
Szűkítés:
1
-
20
/
142