Ugrás a tartalomhoz
Repozitóriumi közös kereső
OJS/OCS közös kereső
Egyéb források
in English
|
magyarul
Betűméret:
Súgó
Kereső
Címlap
Keresés
Archívumok
Súgó
Bejelentkezés
Belépés
Jelszó
Regisztráció
Kapcsolat
MTA KIK
MTA SZTAKI DSD
Az otthoni sütési-főzési eljárások hatása a baromfihúsok kémiai és mikrobiológiai biztonságára, valamint minőségi jellemzőire
Metaadatok
Tartalom:
http://hdl.handle.net/10832/2561
Archívum:
HUVETA
Gyűjtemény:
Doctoral (Phd) School
PhD Dissertations
Cím:
Az otthoni sütési-főzési eljárások hatása a baromfihúsok kémiai és mikrobiológiai biztonságára, valamint minőségi jellemzőire
Létrehozó:
Pleva, Dániel
Dátum:
2020-12-14T14:26:56Z
2020-12-14T14:26:56Z
2020
Tartalmi leírás:
Nyelv:
magyar
Típus:
PhD Dissertation
Azonosító:
http://hdl.handle.net/10832/2561